Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás

Szállítás

Csomagszállítás

Csomagjainkat a Magyar Posta és a Gls szállítja.

Megrendelését munkanapokon 14:45 óráig küldheti el a ZALA TOOLS Kft. elérhetőségeire, így aznap lehetőség szerint feladjuk Önnek a csomagot, amely 24 órán belül bármely magyarországi címzetthez eljut.

Már arra is lehetősége van, hogy csomagját a meghatározott CSOMAGPONTOK egyikére kérje. A csomagpontok listáját webáruházunk megrendelési oldalán találja.

A csomagponton a csomag átvétel a következő előnyökkel jár:
- Akár 0-24 órás átvételi lehetőség
- Akár bankkártyás fizetési lehetőség
- Döntési lehetőség a kézbesítés helyszínéről; a munkahelyi vagy háznál történő kézhezvétel helyett egy rugalmas csomagátvételi mód, melynek címzettje a szokásos napi útvonalába illeszthet és akár tankolással egyidejűleg intézhet.

A csomagpontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 20 kg lehet. A feladó rendelkezése szerint a címzett elektronikus értesítést (E-mail-t vagy sms-t) kap a csomag csomagpontra történő érkezéséről. Ezt követően a csomagok 5 munkanapon keresztül vehetők át. A lejárati idő előtt két nappal a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küld a szolgáltató.

Csomagszállítás költsége: nettó 1.290 Ft/csomag
Az utánvét kezelés költsége: nettó 500 Ft/csomag

Végfelhasználók részére a nettó 35.000,- Ft-ot meghaladó megrendeléseket az ország egész területére díjmentesen szállítjuk! Viszonteladó partnereinknek a nettó 40.000,- Ft-ot meghaladó megrendeléseket szállítjuk díjmentesen házhoz!

Áraink a 27% ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

 

Érvényes: visszavonásig